Op deze pagina treffen jullie een aantal recensies van bruidsparen aan. Wat fijn dat zij hun ervaringen met jullie willen delen. Veel plezier met het lezen van deze recensies. En heel veel dank aan de bruidsparen die hieraan hebben meegewerkt.

Priscilla & Jeffrey 18 augustus 2023

Wij hebben een zeer positieve ervaring met Debby trouwt. Debby heeft ons goed begeleid en het contact was heel aangenaam. Debby geeft een gerust en fijn gevoel, waardoor wij ook rustig onze mooie dag konden ervaren. Debby is tevens een fijne spreker en weet precies wanneer er formeel (serieuze tekst) of informeel (zoals grappige leuke tekst) gesproken dient te worden.

Priscilla en Jeffrey

Roy & Danielle 23 juni 2023

Debby heeft afgelopen 23 juni onze ceremonie verzorgd. Het was fantastisch! Bij het eerste gesprek hadden we meteen een klik, het was een fijn gesprek. Debby kwam met goede ideeën over de vormgeving van de ceremonie. Onze input voor haar speech heeft ze op een leuke manier, met humor en liefde verwerkt. Hoe wij zijn kwam heel duidelijk naar voren in de speech, een feest van herkenning voor de gasten. Debby heeft ons goed begeleidt voor en tijdens de ceremonie, alles op een rustige en duidelijke manier uitgelegd en ze heeft ons gerust gesteld op het moment dat we gespannen waren voor het moment suprême! Van de gasten kregen we na de ceremonie veel complimenten over de leuke speech die Debby gegeven had.

Debby is betrokken en enthousiast en biedt de juiste begeleiding die je nodig hebt als bruidspaar bij de ceremonie!’

Lieve groetjes, Roy & Danielle

Roy en Danielle

Gillian & Bob 25 mei 2023

Dank je wel voor je steun en toewijding om van onze trouwdag een hele speciale dag te maken! De voorbereiding met een huisbezoek, je lieve mooie woorden bij de huwelijksceremonie en hoe je ons op het gemak stelde, hebben bij ons een grote indruk achtergelaten. Gillian en ik zijn heel erg blij, dat jij onze trouwambtenaar wilde zijn! Je voelde precies aan wat onze wensen waren. Met jou prettige karakter heb je op professionele wijze in een ontspannen sfeer voor ons en de gasten een hele mooie ceremonie uitgevoerd. 3 heel erg bedankt!

Met lieve groet, Gillian & Bob

Bob en Gillian 4

Chris en Abieel 19 augustus 2022

Je speech was echt geweldig en het wachten waard.
Onze trouwdag zou niet hetzelfde zijn geweest zonder jou, dus echt heel erg bedankt.

chris en abieel

Sylvia & Joost en Wendy & Wouter 3 augustus 2022

Op 3 augustus 2022 zijn wij getrouwd in de Groene Liede te Vijfhuizen. Het bijzondere hieraan was dat het om een dubbel huwelijk ging van mijzelf (Sylvia) met Joost en mijn zus Wendy met Wouter. De ceremonie was prachtig en Debby maakte het heel persoonlijk, ondanks dat het dus om een dubbel huwelijk ging. Ze heeft het voor ons alle vier speciaal weten te maken.

Dank je wel Debby!

Sylvia Joost Wouter Wendy

Koen en Nicky 29 juli 2022

Wij zijn op 29 juli 2022 getrouwd bij de Groene Liede en hebben Debby gevraagd als onze zelfstandig trouwambtenaar. Debby is een hele lieve, open vrouw. We voelden ons gelijk op ons gemak bij de eerste keer kennismaken.

Het bordje om ons welkom te heten hing al klaar in de voortuin, een leuk detail!
We hebben genoten van onze afspraken met haar. Ze was altijd oprecht geïnteresseerd in ons en heeft goed naar onze wensen geluisterd. Haar speech bij onze ceremonie was precies zoals we van te voren al hoopten.

Het was ontroerend, serieus maar ook grappig, en vooral heel herkenbaar ons persoonlijke verhaal. Zowel wijzelf als onze gasten waren onder de indruk.
We hebben een prachtige dag gehad, mede dankzij Debby haar bijdrage aan de ceremonie.

Nogmaals bedankt voor alles Debby.

koen en nicky 7a
koen en nicky 5