Op deze pagina treffen jullie een aantal recensies van bruidsparen aan. Wat fijn dat zij hun ervaringen met jullie willen delen. Veel plezier met het lezen van deze recensies. En heel veel dank aan de bruidsparen die hieraan hebben meegewerkt.

Chris en Abieel 19 augustus 2022

Je speech was echt geweldig en het wachten waard.
Onze trouwdag zou niet hetzelfde zijn geweest zonder jou, dus echt heel erg bedankt.

Koen en Nicky 29 juli 2022

Wij zijn op 29 juli 2022 getrouwd bij de Groene Liede en hebben Debby gevraagd als onze zelfstandig trouwambtenaar. Debby is een hele lieve, open vrouw. We voelden ons gelijk op ons gemak bij de eerste keer kennismaken.

Het bordje om ons welkom te heten hing al klaar in de voortuin, een leuk detail! We hebben genoten van onze afspraken met haar. Ze was altijd oprecht geïnteresseerd in ons en heeft goed naar onze wensen geluisterd. Haar speech bij onze ceremonie was precies zoals we van te voren al hoopten.

Het was ontroerend, serieus maar ook grappig, en vooral heel herkenbaar ons persoonlijke verhaal. Zowel wijzelf als onze gasten waren onder de indruk. We hebben een prachtige dag gehad, mede dankzij Debby haar bijdrage aan de ceremonie. Nogmaals bedankt voor alles Debby.
Huwelijk 2 juli 2022