Een trouwceremonie maken kost tijd, persoonlijke aandacht en liefde.

Ik vind het allerbelangrijkste dat wij een klik hebben met elkaar en dat jullie het vertrouwen in mij als trouwambtenaar hebben. Daarom plannen we altijd eerst een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bij mij thuis. Onder het genot van een kop koffie of thee met mijn befaamde (zelfgebakken) appeltaart bespreken we wat jullie wensen en ideeën zijn.

Mocht de wederzijdse klik er zijn en jullie vertrouwen hebben in mij als trouwambtenaar, dan plannen we een voorgesprek (ongeveer 2 weken voor jullie trouwdag). Dan zijn de meeste details bekend en kom ik bij jullie thuis. Tijdens dit gesprek ga ik jullie nog verder leren kennen en vragen naar de allereerste kennismaking tussen jullie, het aanzoek en andere leuke anekdotes die jullie aan mij kwijt willen. Hierdoor kan ik mijn speech helemaal op jullie wensen en verhalen afstemmen.

Maar dat wil niet zeggen dat we elkaar niet spreken tussen het kennismakingsgesprek en het voorgesprek. Ik maak een Whatsapp groep aan en zal jullie vraagbaak zijn (en nee ik weet ook niet alles, maar help jullie graag). En kunnen we tips en nieuwe ontwikkelingen met elkaar delen. Op die manier blijven we in contact.

Op jullie trouwdag ben ik altijd minimaal 45 minuten van te voren op locatie aanwezig.

En dan is daar het grote moment: jullie trouwdag!
Laten we er een prachtige dag van maken en de liefde vieren!